Vul een titel in Vul een titel in van minimaal 5 letters
Vul een beschrijving in
logo
Plaatje mag alleen van het type: .png .jpg .gif of .svg zijn
Plaatje mag niet groter zijn dan 5.0 MB
Je hebt al 8 punten aan de kaart toegevoegd Voeg minimaal 4 en maximaal 8 punten toe aan de kaart en in elk punt hoort een plaatje te staan Dit punt heb je al toegevoegd aan de kaart

{{marker.address}}

Vul een titel in Vul een titel in van minimaal 5 letters
Vul een beschrijving in
Plaatje mag alleen van het type: .png .jpg .gif of .svg zijn
Plaatje mag niet groter zijn dan 5.0 MB
Kies eerst een collectie en dan een thema
of
Er zijn geen zoekresultaten voor: {{warning}}
  • {{result.title}} {{result.period}}

Je spel is bijna klaar om gespeeld te worden

Vul je naam in
Vul je e-mailadres in Vul een geldig e-mailadres in
Er is een fout ontstaan tijdens uploaden van het spel naar de server

Je spel is nu klaar om gespeeld te worden

Welkom

LET OP! Deze site stopt per 01-08-2023

Maak zelf een plaatsspel

Kies 4 tot 8 verschillende plaatjes die op de juiste plaats op de kaart gezet moeten worden. Bedenk een leuke titel en een korte beschrijving voor het spel. Bij elk plaatje kun je een korte beschrijving toevoegen. Voeg eventueel een logo toe. Dat kan natuurlijk ook een foto van de maker zijn.

Hoe werkt het?

Vul een goede titel en een beschrijving van het spel in. Plaats 4 tot 8 markers op de kaart waar de speler een plaatje neer moet zetten. Upload bij elke marker een plaatje dat op die specifieke plaats hoort. Bijvoorbeeld een archieffoto van een straat, een schilderij met een stadsgezicht of een foto van een monument.

Je kunt de markers op een andere plek zetten door te klikken en slepen. Maak het spel en vul tot slot je naam en mailadres in. Je krijgt dan een unieke URL in beeld die je door kunt mailen, op je eigen site kunt zetten, of delen op Twitter of Facebook. Je krijgt ook een mail met daarin de link naar jouw spel.

Het spel en de foto’s die je gebruikt zijn alleen via de unieke URL te vinden. Als maker van het spel beheer je deze URL. Ben je niet tevreden over je spel? Maak dan een nieuwe versie. Het is helaas niet mogelijk om een bestaand spel te bewerken of aan te passen.

Oeps! Maak je spel op een tablet of pc